انجمن علمی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار میکند(تجربیات ماندگار دکتر احسان اله اژدری)

انجمن علمی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار میکند:
#تجربیات_ماندگار فصل چهارم - قسمت دوم
با حضور پر افتخار:

دکتر احسان اله اژدری

چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴ساعت ۲۰ در بستر اسکای روم
 از اهداف سری وبینارهای #تجربیات_ماندگار:🔹

انتقال تجارب اساتید، دانش آموختگان و پیشکسوتان رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی به دانشجویان و افراد علاقه مند به این حوزه🔹

ثبت و مستند سازی تجربیات، خاطرات و دانش اساتید و پیشکسوتان صنعت غذا🔹

ایجاد فضای پرسش و پاسخ بین شرکت کنندگان و میهمان برنامه
 توجه:شرکت در جلسه برای عموم آزاد و رایگان است.ظرفیت وبینار محدود می باشد.جلسات به طور کامل ضبط می‌شود تا ان‌شاءالله مورد استفاده همه عزیزان قرار بگیرد.لینک پیوستن به وبینار ۱۰ دقیقه قبل از شروع جلسه در کانال @fst_fum قرار میگیرد. لطفا راس ساعت مقرر در جلسه حضور پیدا کنید.
#دانشگاه_فردوسی_مشهد #انجمن_علمی_علوم_و_مهندسی_صنایع_غذایی@fst_fum@agrissafum@ssafum

اخبار

نام
ایمیل
توضیحات
Captcha
کد امنیتی